ARCFESZESÍTÉS

Feszesítő lifting hatású arckezelés

2019.04.15

Botoxszerű hatással a mimikai ráncok ellen, illetve sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptid terápia az arcot átszelő barázdák ellen.

Feszesítő arckezelés
Feszesítő arckezelés

FESZESÍTŐ ARCKEZELÉSBELICO EFFECT ARCKEZELÉS

Feszesítő és lifting hatású arckezelés 35+

Feszesítő arckezelés

3D LIFTING EFFECT BELICO

Effect 1 - Lifting Effect

60-100′

Feszesítő és lifting hatású arckezelés 35+

A természetes öregedés tünetei közé tartozik a mimikából adódó (dinamikus) ráncok elmélyülése: homlok ráncok, gondolkodó ráncok, szemkörnyéki szarkalábak, nazolabiális ráncok. Ezeken kívül a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, megjelennek a statikus ráncok is. A két különböző ránctípus más-más speciális kezelést igényel: botoxszerű hatással a mimikai ráncok ellen, illetve sejtaktiváló, kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptid terápia az arcot átszelő barázdák ellen.

A 3D LIFTING EFFECT BELICO arckezelés az érett bőr bőrsimító programja.

Egy arckezelés is nagyon látványos, azonban ajánlott 4-6 alkalmas kúrában (az epidermisz teljes megújulásának ciklusát lefedve) heti gyakorisággal igénybe venni.

Az arckezelés speciális szemkörnyék programot és arc-nyak-dekoltázs masszázst is tartalmaz.

Kezelésből pár kozmetikum:

Bőrtípusnak megfelelő arctisztás után a bőr pillanatnyi állapotához igazodó bőrmegújító peelinggel frissítjük az arc bőrét, eltávolítjuk az elhalt hámsejteket. Majd hidratáló tonikkal kiegyensúlyozzuk a bőr felszínét.

Szemkörnyék kezelése, öregedésgátló, restrukturáló, feszesítő és lifting hatóanyagok a megereszkedett bőr és az elmélyült ráncok ellen. Mélyhidratáló és barrierépítő hatóanyagok a vékony szemkörnyéki bőr nedvességmegkötő-képességének javításához. A sejtek közti kommunikációt és a sérült bőr javítását szolgáló hatóanyagok.

Eye Effect: SZEMKÖRNYÉKI LIFTING: A rugalmasságát és feszességét veszített szemkörnyék ránctalanító hatású gélszérumja. A high-tech sejtmegújító hatóanyagai eredményesen megemelik a felső szemhéj megereszkedett bőrét. Látványosan csökkenti az elmélyült mimikai ráncokat. A bőr természetes méregtelenítő folyamatainak aktiválásával csökkenti a szemkörnyéki karikákat ésduzzanatokat.

Hatóanyagok:BeautifeyeTM, liposzómális kapszulázott alma őssejtkivonat, HA liposzómák (liposzómális kapszulázott hialuronsav), dermofill (ceramid-kapszulázott hialuronsav)

Lift Corrector pen: Krémes állagú peptidekkel, kisimítja a barázdákat és teltebbé teszi az ajkakat és a szemkörnyékét. Hosszan tartó hidratáltságot biztosít, a bőrt feszesebbé, simábbá varázsolja. A benne lévő peptidek intenzív ránctalanító hatása miatt a BELICO LIFT CORRECTOR PEN az ajkak fölötti függőleges ("dohányzó"), homlok, szemkörnyéki ráncokat is csökkenti. Mandulaolaj, szkvalán, E-vitamin, mátrixpeptidek, bőrazonos peptidek, hyaluronsav, C-vitamin, természetes növényi olajok

Szérumok

Mátrixpeptidek, biomimetikus peptidek és botoxszerű hatóanyagok a nélkülözhetetlen bőrépítő összetevők (pl. ceramid, hialuronsav, liposzómák, fitoszómák és vitaminok) mellett.

Liposzóma készítmény:

Az évek elteltével romlanak a bőrfunkciók. A bőr állapotán csak úgy lehet javítani, ha pontosan azokat a hatóanyagokat juttatjuk be, amikben hiányt szenved, amelyek működését támogatják. Ezért a BASIC CARE III három olyan innovatív, magas koncentrációjú hatóanyagot tartalmaz, amik az idő múlása ellen több síkon veszik fel a harcot. A carnosine-liposzóma gátolja, hogy a kollagénrostok veszítsenek feszességükből, így megakadályozza az újabb ráncok kialakulását. A tripeptidek serkentik a kollagéntermelődést, a FEC-liposzómák pedig a bőr mikrokeringését javítják. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek. A látvány azonnali, a hatás hosszantartó!

Hatóanyagok: Természetes növényi olajok, mandula olaj, gránátalma olaj, Carnosine -liposzóma, tripeptid, hialuronsav, E-vitamin, tejsav , fucoidan-escin-coffein liposzóma

Booster: A TERMÉSZETES ÖREGEDÉS TÜNETEI ELLEN: A kollagén és elasztin rostokra ható innovatív formulák a dermisz szerkezetének regenerálásával javítják a rugalmasságát és feszességét veszített bőr állapotát. Botoxszerű hatóanyagai ellazítják és simítják a mimikából adódó elmélyült ráncokat. Támogatja a bőr természetes revitalizáló képességét. Bármely megereszkedett, ráncosodó, öregedő, érett bőr arckezelésébe beépíthető emelt hatóanyagkoncentrációjú szérum.

Maszkok

Oligopeptides és vitamindús krémpakolás, mélyhidratáló, antioxidáns gélpakolással kombinálva.

Hatóanyagokban kiemelkedően gazdag, tápláló maszk a száraz, érett bőr ápolására. A panthenol, valamint az E-, A-, C- és F-vitamin komplexum felélénkíti a bőrt és támogatja annak működését. A benne található oligopeptidek serkentik a kollagén képződést és megelőzik a ráncok kialakulását. Az aloe vera és az allantoin nyugtatják és hidratálják a bőrt. Használatával a bőr üde, selymes tapintású és fiatalos lesz.

Frissítő, zsírokat nem tartalmazó pakolás, villámgyors és hatékony segítség a szomjazó bőrnek. A hialuronsav, az urea és a panthenol hidratálják, rugalmasabbá és simábbá teszik a bőrt, míg az édesgyökér kivonat gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású. Azonnali sugárzást és selymes puhaságot ad a bőrnek. Mindezek mellett a maszk tartalmaz még egy szabadalmaztatott hatóanyagot, az ún. Ectoin-t, ami védi a bőrt a naponta felmerülő káros környezeti hatásokkal szemben.

Masszázs: A petyhüdt bőrre kifejlesztett hatóanyag kombinációjú masszázs, mely támogatja a bőr regenerációját és a kollagén szintézist.

Bőrfeszesítő, ránctalanító hatású ápoló krém, mely alkalmas a striák és a cellulit tüneteinek enyhítésére is. Az algakivonat, ProConourTM és a RegestrilTM látványosan csökkenti a striákat és a ráncokat. Hatékonyan támogatja a bőr regeneráló képességét, valamint a kollagénszintézisét. Mindezt a hatást szinergensen erősítik az anti-cellulit hatóanyagok és a bőrfeszesítő liposzómák.

Forrás: Belico honlap: https://belico.hu/

Feszesítő és lifting hatású arckezelés 35+