Expressz Bőrfiatalító Arckezelés.

7.000 FT.

Az első benyomás

A rosszul kiválasztott szépségápolási termékek nem csupán nem segítik elő a bőrkép javulást, de még ronthatnak is annak állapotán: az élettelen arcbőr, a kipirosodás vagy a kipattogzás, a melegben lefolyó smink árulkodó jelei annak, hogy nem megfelelő kozmetikumot használunk.

Ismerd meg bőröd titkait és az egészséges, bőrépítő bőrápolásban rejlő lehetőségeket a BELICO® FEEL & GO ismerkedő expressz program segítségével.

A szakszerű bőranalízis után testre-szabott arckezelésedben csak bio tisztaságú növényi olajokat és innovatív bőrbarát hatóanyagokkal találkozol. A program a bőr igényei szerint összeállított bőrápoló mintacsomagot is tartalmaz, mellyel meghosszabbítható a kezelés eredménye. Gyors arckezelés, bőrfiatalítás, szemkörnyék feszesítés. A hatóanyagok gyors felszívódását meggyorsító LNC-komplexel (Liposzóma), ami köszönhető a liposzómás-nanoszómás-fitoszómás és ceramidos szállítórendszernek. Expressz Bőrfiatalító Arckezelés. Gyors arckezelések, bőrfiatalítás, szemkörnyék feszesítés. A hatóanyagok gyors felszívódását meggyorsító LNC-komplexel (Liposzóma), ami köszönhető a liposzómás-nanoszómás-fitoszómás és ceramidos szállítórendszernek. 30 perc


  • Gyors enzimes bőrradír,
  • Hilarulonsavas hidratáló szérum vagy anti-aging szérum,
  • Liposzóma
  • Botoxszerű feszesítés, 
  • vitamindús tápláló maszk, 
  • szemránckrém,
  • Bőrtípusnak megfelelő krémezés

Belico arctisztító kezelések

ARCTISZTÍTÓ PROGRAMOK


ANTI-ACNE

10.000 Ft.

GYULLADÁSCSÖKKENTŐ ARCTISZTÍTÁS

PATTANÁSOS, AKNÉS BŐRRE

Aknés, komedós (olajos vagy korpás szeborreás) bőrök alap arctisztító és hidratáló kezelése, széles skálájú hatóanyag kombinációval. Megoldás azon problémás tini vagy érettebb bőrökre, ahol a cél elsősorban a bőr tisztátalanságainak enyhítése, gyulladások csökkentése, a bőr hidratáltságának növelése. A gyengéd hámoldó és bőrpuhító előkezelésnek köszönhetően a problémás bőr könnyen tisztíthatóvá válik. A gyulladáscsökkentő, összehúzó koncentrátum és faggyúszabályozó pakolás hatékonyan nyugtatja a bőrt. Az extra hidratálás hatására a bőr kisimul, üdítően tisztává válik.

Arctisztító nagykezelés menete:

- letisztítás - peeling - tonizálás

- gőzölés VAGY gőzmentes puhítás

- tisztítás és VIO - fertőtlenítés 

- faggyútermelést csökkentő szérum -  hatóanyagbevitel 

-összehúzás - pakolások - befejezőkrém

Basic

12.000 Ft.

ARCTISZTÍTÁS, hidratáló táplálással

Tápláló

(2 az 1-ben program) Hatékony és kompakt megoldás az olyan bőrökre, ahol még szükség van a (mitesszeres, néha pattanásos) bőr rendszeres kitisztítására, de a bőr már igényli az extra táplálást, kényeztető masszázst. A liposzómás, fitoszómás hatóanyag-bevitel garantálja az azonnali látványos bőrfeltöltést és bőrmegújulást.

Arctisztító nagykezelés menete:

- letisztítás - peeling - tonizálás 

- gőzölés VAGY gőzmentes puhítás 

- tisztítás és VIO - fertőtlenítés - mélyrétegű nyugtatás

- nyugtató hidratálás- mélyrétegű alap anti- aging 

- szemkörnyék ápolás - hatóanyagbevitel - táplálás

- faggyútermelést csökkentő szérum 

- összehúzás - pakolások- masszázs - befejezőkrém

RENEW

14.500 Ft.

ARCTISZTÍTÁS -Tápláló és feszesítő

Tápláló és feszesítő


Anti-aging arctisztító kezelés feszesítő regenerálással

(3 az 1-ben program). Az elfoglalt 30+ nők összetett tisztító, mélyrétegi hidratáló és feszesítő programja. Ha a mindennapi hajtás és megfelelési kényszer előcsalogatta a bőrön a kor haladtának tüneteit is, és megtisztult, kisimult, megújult bőrérzetre, egy kis kényeztetésre vágyunk.
Arctisztító nagykezelés menete:
- letisztítás - peeling - tonizálás
- gőzölés VAGY gőzmentes puhítás
- tisztítás és VIO - fertőtlenítés
- hatóanyagbevitel - mélyrétegű nyugtatás
- nyugtató hidratálás - mélyrétegú alap anti- aging
- szemkörnyék ápolás - hatóanyagbevitel - táplálás - feszesítés - faggyútermelést csökkentő szérum 
- összehúzás - pakolások - masszázs - befejezőkrém

ORGANIC +

19.000 Ft.

ARCTISZTÍTÁS - Tápláló, feszesítő és feltöltő 

Anti-aging arctisztító kezelés bőrfeltöltő feszesítéssel. +Arcfeszesítő gépi arckezelés

4 az 1 -ben (tisztítás + hidratáló táplálás + feszesítés + őssejtes bőrfeltöltés) kezelés az olyan érett bőrökre, ahol még néha-néha szükség van az arc faggyúban gazdag területeinek (homlok, orr, áll) kitisztítására, de elsősorban anti-aging hatóanyagokat kíván a bőr.

Arctisztító nagykezelés menete:
- letisztítás - peeling - tonizálás

- gőzölés VAGY gőzmentes puhítás

- tisztítás és VIO - fertőtlenítés 

- hatóanyagbevitel- faggyútermelést csökkentő szérum 

- mélyrétegű nyugtatás - nyugtató hidratálás
- mélyrétegú anti- aging - hatóanyagbevitel
- szemkörnyék ápolás - táplálás - feszesítés
- pakolások - masszázs - befejezőkrém

Luxus

25.000 Ft.

Nagykezelés - Arctisztítás - Ránckezelés peptidekkel, növényi őssejtes szérummal - Bőrtömörítés

Bőr szerkezetét javító arckezelések. Hatóanyagokkal a bőr önregeneráló képességét segíti, szerkezetjavító hatással lehet. A bőr hidratáltsága megnövekedik. A liposzómákban kapszulázott, magas hatékonyságú molekulák miatt, már a kezelés után akár szemmel láthatóan csökkenthető a ráncok mélysége! 

Arctisztító nagykezelés menete:

- letisztítás - peeling - tonizálás

- gőzölés VAGY gőzmentes puhítás
- tisztítás és VIO - fertőtlenítés
- faggyútermelést csökkentő szérum  - összehúzás +Feszesítő gépi kezelés 
- mélyrétegű nyugtatás - hidratálás
- mélyrétegű anti- aging - szemkörnyék ápolás
- hatóanyagbevitel - táplálás - feszesítés
- pakolások - masszázs -befejezőkrém

KARTISZTÁS vagy HÁTTISZTÍTÁS

7.000 Ft.

A mitesszerek, pattanások nem csak az arcunkon jelenhetnek meg.

Arctisztító nagykezelés menete:

- letisztítás - peeling - tonizálás- gőzölés VAGY gőzmentes puhítás- tisztítás és VIO - fertőtlenítés - hatóanyagbevitel- faggyútermelést csökkentő szérum - összehúzás- pakolások - befejezőkrém

Aknés, komedós (olajos vagy korpás szeborreás) bőrök alap arctisztító és hidratáló kezelése, széles skálájú hatóanyag kombinációval. Megoldás azon problémás tini vagy érettebb bőrökre, ahol a cél elsősorban a bőr tisztátalanságainak enyhítése, gyulladások csökkentése, a bőr hidratáltságának növelése


BELICO AGE LATER

ANTI-AGING KEZELÉSEK

30-40 közöttiek Anti-Aging, ránckezelő és feszesítő kezelése

NATURAL LIFTING

12.500 FT

KÉNYEZTETŐ, FESZESÍTŐ, ANTIOXIDÁNS KEZELÉS

A 30+ bőrök feszesítő arckezelése, ránctalanító, bőrsimító szemkörnyék ápolással. Ezt a kezelést ajánljuk olyan 30 feletti hölgyeknek, akik az öregedés első tüneteit a tudatos mindennapi anti-aging bőrápolás mellett egy kényeztető, feszesítő programmal is kiegészítenék. De bármely kiemelt esemény előtt az alkalmi smink is még látványosabb lesz tőle!

BOTOX LIKE

14.500 FT.

KÉNYEZTETŐ, BOTOXSZERŰ FESZESÍTŐ ARCPROGRAM

Hatékony kényeztető arckezelés beépített szemkörnyék programmal a meglévő ráncok enyhítésére és a kialakulásuk megelőzésére. Botoxszerű hatóanyagai ellazítják és simítják a mimikából adódó elmélyült ráncokat. Hatóanyag koktélja a kozmetikai ipar leghatékonyabb nedvességpótló és bőrpuhító hatóanyagait tartalmazza, valamint egy vitamin komplexet, a legfontosabb bőrvédő vitaminok nagy koncentrációjával.

PEPTIDE EFFECT

16.500 FT

FESZESÍTŐ ÉS LIFTING HATÁSÚ ARCKEZELÉS 35+

A természetes öregedés tünetei közé tartozik a mimikából adódó (dinamikus) ráncok elmélyülése. Ezeken kívül a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, lassan megjelennek a statikus ráncok is. A két különböző ránctípus más-más speciális kezelést igényel: botoxszerű hatással a mimikai ráncok ellen, illetve sejtaktiváló, a kollagén és elasztin rostok rugalmasságát javító peptid terápia az arcot átszelő barázdák ellen.

BELICO LIFT REPAIR

ANTI-AGING KEZELÉSEK

40 FELETTI ANTI AGING RÁNCKEZELÉSEK

CELL THERAPY

16.500 FT

EXKLUZÍV FESZESÍTŐ, NÖVÉNYI ŐSSEJTES BŐRAKTIVÁLÁS

Ha érzékeny a bőr, de ugyanakkor látványos anti-

aginget kíván! A ráncok mélysége szemmel láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnövekedik. A bőr megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, felülete finomabb, egyenletesebb és feszesebb. Az itt alkalmazott növényi őssejteket szabadalmaztatott, nagyon körülményes eljárással nyerik, magas tisztaságúak és kiemelkedő hatékonyságúak. A liposzómába és ceramidba kapszulázott hialuronsav molekulák hatására látványosan csökkenthető a ráncok mélysége.

A.G.E. CODE EFFECT

20.000 FT.

A.G.E. CODE, AMINÓSAV, PEPTID ÉS ŐSSEJT TERÁPIA 40+

+Feszesítő gépi arckezelés 

Az érett bőr állapota 70-80%-ban az életmódtól, a bőrt érő külső és belső hatásoktól függ. Csak kis mértékben fogható a genetikára és a természetes öregedésre. A következetes, innovatív bőrgyógyászati hatékonyságú kozmetika nagy mértékben ellensúlyozni tudja az idő előtti bőröregedés tüneteit. Az arckezelő program a kollagén és elasztin rostokra ható innovatív formulák segítségével regenerálja a dermisz szerkezetét. Méregteleníti, feszesíti, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt.


TIME BLOCK EFFECT

25.000 FT.

PEPTID TERÁPIA ELMÉLYÜLT MIMIKAI RÁNCOKRA 40+

+Feszesítő gépi arckezelés 

A petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr peptidekben gazdag feszesítő arckezelése. Az öregedő bőr lelassult megújító folyamatait peptidek széles tárházával aktiváljuk, simítjuk a mimikai ráncokat. Az aminosavakban gazdag arckezelés létfontosságú bőrépítő anyagokkal regenerálja a bőrt, erősítik a bőr védekező képességét, javítják a bőr rugalmasságát. Az arcprogram egy intenzív terápia az arcot markánssá tevő ráncok ellen. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek.



BELICO BALANCE 

Érzékeny, stresszes, dehidratált bőrök programja

HIDRATÁLÓ KEZELÉSEK

BŐRSZERKEZET JAVÍTÓ KEZELÉSEK

FELTÖLTŐ ARCKEzELÉS

CERAMIDE BOOSTER

11.000 FT.

BŐRSZERKEZET JAVÍTÓ, FELTÖLTŐ ARCKEZELÉS

Egy kozmetikum erejét azok érzik igazán, akiknek mindennapi komfortérzetüket zavaró érzékeny bőrük van. A Ceramide Booster biomimetikus arckezelő program újgenerációs hatóanyagai gyorsan és látványosan nyugtatják a pirosodásra, viszketésre hajlamos érdes, hámló bőrt. Növelik a bőr természetes védekező- illetve nedvességmegkötő képességét, visszaadják a fiatalságát veszített bőr hidratáltságát és bársonyos, puha tapintását.


ANTI-POLLUTION EFFECT

14.500 FT.

A NYÜZSGŐ ÉLETTEL JÁRÓ LESTRAPÁLT BŐR ELLENSZERE

A káros környezeti hatások és a stresszes életmód következménye az idő előtti bőröregedés. A bőr optikailag lestrapáltabb lesz, mint az a biológiai kora alapján elfogadható lenne: bőrirritációk, vízhiány, fakó, élettelen bőr, bőrfelszíni ráncok, egyenetlen pigmentáltság, a bőr rugalmatlanná válása a szembetűnő tünetek. Az Anti-Pollution Effect arckezelés célja a bőrvédelem megerősítése, az irritáció csökkentése. A kezelés után a megfáradt, fakó, élettelen bőr visszanyeri vitalitását.


HYALURON FILLER

16.500 FT

BŐRSZERKEZET JAVÍTÓ, MÉLYHIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS

A fiatalos, egészséges kisugárzású bőr titka nagyon egyszerű: időben elkezdett mélyhidratáló bőrápolás a mindennapokban. A Hyaluron Filler innovatív aktív formulákkal összeállított Belico® arcprogram a fáradt, fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrök mélyhidratáló arckezelése. A többrétegű hidratáló hatásból adódóan egyenletesebbé válik a bőrfelszín, javítja a bőr textúráját. A nagy dózisú nedvességmegkötő faktorok a bőrnek azonnali feltöltődést, egészséges, fiatalos ragyogást kölcsönöznek. Kiváló arckezelés smink alá!


SPECIÁLIS ARCKEZELÉSEK

BŐRPIROSODÁSRA

PIGMENTFOLTOKRA


WHITENING

12.000 FT.

PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ PROGRAM RÉSZEKÉNT!

Mivel a pigmentáció és a pigmentfoltos bőr ápolása nem csupán "felületi" probléma. A legtöbb nőnek gondot okoz az UV-sugárzással szembeni védelem és az anti-aging összehangolás. A Belico®Derma Concept egy olyan teljes körű, otthoni és szalon, liposzómás, mélyhatású programot fejlesztett ki, ami egy csomagban tökéletes megoldás a fényvédelemre, a foltok halványítására, a bőr öregedési tüneteinek visszaszorítására, a hidratálásra és bőrtáplálásra! A gyorsabb halványító eredmény elérése érdekében érdemes az otthoni kúrát hetente egy kozmetikai halványító-bőrmegújító arckezeléssel kiegészíteni.

ANTI-REDNESS

12.000 FT.

NYUGTATÓ KEZELÉS BŐRPIROSODÁSRA, COUPEROSE-ra

Egyre több nő hajlamos arcpirosodásra, tágult hajszálerekre, elsősorban az orcákon. Legelső tünet az időszakos bőrpír, amely először pár óráig, majd napokig is tarthat. Megjelenési helye az orcák, orrtő, ál, s idővel egyre tovább marad ott, majd az erek akár gyulladásba is fordulhatnak. Így a kozmetikai probléma (couperosa) orvosi problémává alakulhat (rosacea)! A gyengéd, de mégis látványos hatóanyagoknak köszönhetően a kezelés után végre visszatér a problémás bőrök komfort érzete. Irritáló hatás nélkül megújítjuk a bőr felső rétegét, csökkentjük a pirosodást, a kezelés után a bőr hidratált, puha lesz. A szembetűnő hajszálerek elhalványulnak.

EGYÉB KEZELÉSEK

EXPRESSZ KEZELÉS, ARCMASSZÁZS, SZEMKEZELÉS


MASSZÁZS

7.000 FT

Kényeztető, energetizáló masszázs, vitalizáló, barrier réteg helyreállító hatóanyagokkal. Radírral frissítjük a bőrt, így az elhalt hámsejtek lecserélődését elősegítve, maszk, krémezés. (5 PERC) Ezt követően értékes hatóanyagok és relaxáló masszázs következik. (25 PERC)

Arcmasszázs

A kozmetikában a legkellemesebb a masszázs, ha közben még szépít is, igazán boldog az ember. A vitamindús pakolás masszázzsal kombinálva egy vitamin bomba kényeztetéssel!

A kezelés bőrtápláló hatóanyagot juttat a bőrbe miközben relaxáló élményt nyújt.

A kezelés A, B, C, E és F vitaminban bővelkedik, a hidratáló és sejtmegújító maszk oligopeptidekkel támogatja a kollagén képződést. A kollagén és elasztin rostokat erősítheti, a bőr feszesebb lehet általa. Hidratáló anyagokkal, mint például a hialuronsav a bőr vízmegkötő képességét növeljük.

Az arcmasszázs egy relaxáló feltöltő kezelés az arcnak és léleknek!



SZEMKEZELÉSEK

5.000 FT.

Szarkalábak, szem alatti ráncok, karikák, petyhüdt szemhéj ? SZEMKEZELÉS RÁNCKEZELÉS - KARIKÁS, RÁNCOS, TÁSKÁS SZEM KEZELÉSE 

Növényi őssejtes, hialuronsavas revitalizáló szemkörnyék program az érzékeny, dehidratált, viszkető, húzódó bőrökre. Nagyon intenzív hidratáló, bőszerkezetjavító ránctalanító szemkörnyék kezelés. 



PEEL IT

BELICO HÁMLASZTÓ KEZELÉSEK

SAVAS ARCKEZELÉS

AHA ACNE

11000 FT

HEGEK ÉS TÁG PÓLUSOK  KEZELÉSE

Az AHA-savas kezelések lényege, hogy koncentrált gyümölcssavakkal eltávolítjuk a felső, elhalt hámréteget, ezáltal serkentjük az új bőr regenerációját, a fiatal hámsejtek képződését, a bőr rugalmasságáért felelős kollagén, valamint elasztin termelődését. Ennek köszönhetően a ráncok kisimulnak, a bőr megfiatalodik, selymes és sima lesz. Az egyes bőrproblémáknak (akné, pigmentfolt, öregedő bőr) megfelelően egyedi hatóanyagszérum koktéllal csökkentjük a gyulladást, egyenetlen bőrszínt. A kémiai hámlasztás előnye, hogy a bőr alsó rétegeit is stimulálja, így ott is hat, ahol tulajdonképpen a problémák keletkeznek.

A gyümölcssavas kezelést elsősorban kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a szaruképződés folyamata, vagyis a bőr "kicserélődése" mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából egy hónapot vesz igénybe. De egyetlen enyhe bőrfrissítő AHA-peelinggel is már látványos eredmény érhető el.

AHA WHITENING

11000 FT

HALVÁNYÍTÓ ARCKEZELÉS

Az AHA-savas kezelések lényege, hogy koncentrált gyümölcssavakkal eltávolítjuk a felső, elhalt hámréteget, ezáltal serkentjük az új bőr regenerációját, a fiatal hámsejtek képződését, a bőr rugalmasságáért felelős kollagén, valamint elasztin termelődését. Ennek köszönhetően a ráncok kisimulnak, a bőr megfiatalodik, selymes és sima lesz. Az egyes bőrproblémáknak (akné, pigmentfolt, öregedő bőr) megfelelően egyedi hatóanyagszérum koktéllal csökkentjük a gyulladást, egyenetlen bőrszínt. A kémiai hámlasztás előnye, hogy a bőr alsó rétegeit is stimulálja, így ott is hat, ahol tulajdonképpen a problémák keletkeznek.

A gyümölcssavas kezelést elsősorban kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a szaruképződés folyamata, vagyis a bőr "kicserélődése" mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából egy hónapot vesz igénybe. De egyetlen enyhe bőrfrissítő AHA-peelinggel is már látványos eredmény érhető el.

AHA ANTI-AGING

14500 FT

MÉLY RÁNCOK SAVAS KEZELÉSE

Az AHA-savas kezelések lényege, hogy koncentrált gyümölcssavakkal eltávolítjuk a felső, elhalt hámréteget, ezáltal serkentjük az új bőr regenerációját, a fiatal hámsejtek képződését, a bőr rugalmasságáért felelős kollagén, valamint elasztin termelődését. Ennek köszönhetően a ráncok kisimulnak, a bőr megfiatalodik, selymes és sima lesz. Az egyes bőrproblémáknak (akné, pigmentfolt, öregedő bőr) megfelelően egyedi hatóanyagszérum koktéllal csökkentjük a gyulladást, egyenetlen bőrszínt. A kémiai hámlasztás előnye, hogy a bőr alsó rétegeit is stimulálja, így ott is hat, ahol tulajdonképpen a problémák keletkeznek.

A gyümölcssavas kezelést elsősorban kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a szaruképződés folyamata, vagyis a bőr "kicserélődése" mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából egy hónapot vesz igénybe. De egyetlen enyhe bőrfrissítő AHA-peelinggel is már látványos eredmény érhető el.

Biodroga arckezelések
Kaviáros arckezelés, Növényi Őssejt kezelés, Couperosa kezelés, Hidratálás


Hidratáló kezelés

11.000 FT.

- bőrradírozás

-Hatóanyagos maszk

-szérumok

-maszk

-Ultrahangos hatóanyagbevitel

-10-15 perc masszázs

-Krémezés

Növényi őssejt arckezelés

16.500 Ft.

Ránc feltöltés

- bőrradírozás

-Hatóanyagos maszk

-szérumok

-maszk

-Ultrahangos hatóanyagbevitel

-10-15 perc masszázs

-Krémezés

Kaviáros arckezelés

16.500 Ft.

Ráncok kezelése

- bőrradírozás

-Hatóanyagos maszk

-szérumok

-maszk

-Ultrahangos hatóanyagbevitel

-10-15 perc masszázs

-Krémezés

Belico

Arckezelések

BELICO ARCKEZELÉSEK

BELICO arckezelések

BELICO KOZMETIKUMOK. 100% bőrépítő bőrápolás a bio és a hightech találkozásában!

A legnatúrabb növényi összetevőket ötvözték a legmodernebb, bőr azonos hatóanyagokkal melyből egy extra hatékony, teljesen bőrbarát termékcsalád született. Forrás: https://belico.hu/

Női kozmetika lévén, női vendégeinket várjuk.