Arcfiatalítás-Ránckezelés-Mélyhámlasztás-Arctisztító-Kezelések

Expressz Bőrfiatalító Arckezelés. Gyors arckezelések, bőrfiatalítás, szemkörnyék feszesítés. A hatóanyagok gyors felszívódását meggyorsító LNC-komplexel (Liposzóma), ami köszönhető a liposzómás-nanoszómás-fitoszómás és ceramidos szállítórendszernek.

Szarkalábak, szem alatti ráncok, karikák, petyhüdt szemhéj ? SZEMKEZELÉS RÁNCKEZELÉS - KARIKÁS, RÁNCOS, TÁSKÁS SZEM KEZELÉSE Növényi őssejtes, hialuronsavas revitalizáló szemkörnyék program az érzékeny, dehidratált, viszkető, húzódó bőrökre. Nagyon intenzív hidratáló, bőszerkezetjavító ránctalanító szemkörnyék kezelés.

Peptides, növényi őssejt ARCKEZELÉS. Méregtelenítik, feszesítik, feltöltik és revitalizálják a petyhüdt, rugalmasságát veszített, érzékeny, dehidratált bőrt. Méregteleníti, feszesíti, Hidratál, feltölti a petyhüdt, rugalmasságát veszített, dehidratált bőrt.

Nyomkodás, arctisztítás, arckezelések, kozmetikai arctisztító kezelés. A kezelés alapja a komedók eltávolítása, a gyulladások megszűntetése, a pórusok és a bőrfelszín kitisztítása. A bőr faggyútermelését mérsékeljük, a bőr zsíros fényét csillapítsuk, a bőrben a vízhiányt megszüntessük. A kezelést követően a bőr tisztábbá, puhává válhat.

Hyaluronsavas szérumos arckezelés. Intenzív hidratáló kezelés hialuronsavval, Liposzómával, Nanoszómával és Ceramiddal, érdes tapintású, hámló, érzékeny bőrre. (60-90 perc) A vízhiányos és/vagy zsírhiányos bőrök kezelése. 25+ (25 éves kor)

A HYDRARÁLÓ ARCKEZELÉS a fáradt, fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrök intenzív mélyhidratáló kozmetikai arckezelése. Növeli az állandóan szomjazó bőr nedvességmegkötő képességét, pótolja a bőrben az elveszett nedvességet.

Feszesítő és lifting hatású arckezelés 35+ Kollagén, elasztin rostok rugalmasságát elősegítő arckezelés. Botoxszerű hatású arckezelés a mimikai ráncokra. A kezeléssel a sejtaktiváló folyamat elindítható. Peptid terápia az arcon lévő barázdákra. A petyhüdt bőrre.

Petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr. A PEPTIDES arckezelés egy intenzív kezelés az arcon lévő ráncok ellen. A petyhüdt, rugalmasságát veszített, elmélyült mimikai ráncokkal barázdált érett bőr peptidekben gazdag feszesítő arckezelése.

Belico

Arckezelések

BELICO ARCKEZELÉSEK

BELICO arckezelések

BELICO KOZMETIKUMOK. 100% bőrépítő bőrápolás a bio és a hightech találkozásában!

A legnatúrabb növényi összetevőket ötvözték a legmodernebb, bőr azonos hatóanyagokkal melyből egy extra hatékony, teljesen bőrbarát termékcsalád született. Forrás: https://belico.hu/

Női kozmetika lévén, női vendégeinket várjuk.