Arckezelés

TISZTÍTÓ ARCKEZELÉS RÁNCKEZELÉS

60-120′perc
Arctisztító kezelés enzimes bőrmegújítással, peptides anti-aging hatóanyagos bőrtáplálással.
Ez a 2 az 1 - ben (arctisztítás és anti-aging) program Neked szól,
Ha már rég kinőttél a tini korszakból, de mégsem sikerült megszabadulnod a mitesszerektőll!
A mindennapi hajtás és megfelelési kényszer előcsalogatta már arcodon a kor haladtának tüneteit is!
Megtisztult, kisimult, megújult bőrérzetre és egy kis kényeztetésre vágysz!
Tisztító arckezelésKozmetikai termékekBelico arctisztító kezelésKozmetika Pécelen
Mi történik a kezelés alatt?
Enyhe hámoldó enzimes peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, a faggyúcsatornákban feloldjuk a bekeményedett faggyút.
Mélyrétegű hatású liposzómákkal és bőrpuhító folyadékkal felpuhítjuk a bőröd. Hatására könnyen kitisztíthatóvá válik a legmakacsabb bőr is. A tisztító kezelés ezért nem fájdalmas, nem lesz sebes, duzzadt a bőröd!
A gyengéd, fájdalommentes kitisztítás és fertőtlenítés után mélyrétegű hatású liposzómákkal gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatóanyagokkal, ultrahangos mikromasszázzsal nyugtatjuk a bőröd. lenyugodott, sima bőrrel távozhatsz tőlünk!Majd bőrtípusodnak, bőrproblémáidnak legmegfelelőbb pakolás koktélt készítünk, mely hidratáló, bőrfeltöltő és feszesítő hatóanyagbombát tartalmaz.A legérzékenyebb bőröknek is megfelelő masszázskészítményeinkkel valódi megújulás testnek és léleknek a lezáró arc-nyak-dekoltázs masszázsunk.
Teljesen mindegy, hogy milyen bőrtípusú vagy, milyen egyedi bőrproblémáid vannak, a BELICO termékek, szérumok, koncentrátumok, pakolások széles skálájának köszönhetően, a Neked legmegfelelőbb állagú készítmények formájában tudjuk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni a tisztátalanságokat szabályozó, feszesítő, anti-aging és hidratáló hatású hatóanyagokat!Garantált megújulás az összetett bőrproblémákra! Megtisztult bőr! Kisimult ráncok! Mélyrétegben hidratált bőr!Próbáld ki Te is a BELICO érzést!
Forrás:belico.hu