Arckezelés

60-120′perc
TISZTÍTÓ ARCKEZELÉS 

Arctisztító kezelés enzimes bőrmegújítással, hatóanyagos bőrtáplálással.Kezelés

Ha egy tiszta, kisimult, ránctalanabb bőrérzetre és egy kis kényeztetésre vágysz!

Tisztító arckezelés 

Belico arctisztító kezelés 

Mi történik a kezelés alatt?
Enyhe hámoldó enzimes radírral eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, a faggyúcsatornákban feloldjuk a bekeményedett faggyút.
Mélyrétegű hatású liposzómákkal és bőrpuhító folyadékkal felpuhítjuk a bőröd. Hatására könnyen kitisztíthatóvá válik a makacsabb bőr is. A tisztító kezelés ezért nem annyira fájdalmas, nem lesz annyira sebes, duzzadt a bőröd!
A gyengéd, fájdalommentesebb kitisztítás és fertőtlenítés után mélyrétegű hatású liposzómákkal gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatóanyagokkal, ultrahangos mikromasszázzsal nyugtatjuk a bőröd. nyugodottabb, simább bőrrel távozhatsz tőlünk !Majd bőrtípusodnak, bőrproblémáidnak legmegfelelőbb pakolás koktélt készítünk, mely hidratáló, bőrfeltöltő és feszesítő hatóanyagbombát tartalmaz. A legérzékenyebb bőröknek is megfelelő masszázskészítményeinkkel valódi megújulás testnek és léleknek a lezáró arc-nyak-dekoltázs masszázsunk a Basic, Renew az Oganic és a Luxus kezelésekhez.
Teljesen mindegy, hogy milyen bőrtípusú vagy, milyen egyedi bőrproblémáid vannak, a BELICO termékek, szérumok, koncentrátumok, pakolások széles skálájának köszönhetően, a Neked legmegfelelőbb állagú készítmények formájában tudjuk a bőr mélyebb rétegeibe juttatni a tisztátalanságokat szabályozó, feszesítő, anti-aging és hidratáló hatású hatóanyagokat!Garantált megújulás az összetett bőrproblémákra! Megtisztult bőr! Kisimult ráncok! Mélyrétegben hidratált bőr!Próbáld ki Te is a BELICO érzést!

Arctisztító kezelések:

BASIC

ARCTISZTÍTÓ PROGRAM

Arctisztítás, hidratáló táplálással (2 az 1-ben program). Hatékony és kompakt megoldás az olyan bőrökre, ahol még szükség van a (mitesszeres, néha pattanásos) bőr rendszeres kitisztítására, de a bőr már igényli az extra táplálást, kényeztető masszázst. A liposzómás, fitoszómás hatóanyag-bevitel garantálja az azonnali látványos bőrfeltöltést és bőrmegújulást.

RENEW

ARCTISZTÍTÓ PROGRAM 30+

Anti-aging arctisztító kezelés feszesítő regenerálással (3 az 1-ben program). Az elfoglalt 30+ nők összetett tisztító, mélyrétegi hidratáló és feszesítő programja. Ha a mindennapi hajtás és megfelelési kényszer előcsalogatta a bőrön a kor haladtának tüneteit is, és megtisztult, kisimult, megújult bőrérzetre, egy kis kényeztetésre vágyunk.

ORGANIC

ARCTISZTÍTÓ PROGRAM 35+

Anti-aging arctisztító kezelés bőrfeltöltő feszesítéssel. 4 az 1 -ben (tisztítás + hidratáló táplálás + feszesítés + őssejtes bőrfeltöltés) kezelés az olyan érett bőrökre, ahol még néha-néha szükség van az arc faggyúban gazdag területeinek (homlok, orr, ál) kitisztítására, de elsősorban anti-aging hatóanyagokat kíván a bőr.

Luxus

Nagykezelés - Arctisztítás - Ránckezelés peptidekkel, növényi őssejtes szérummal - Bőrtömörítés - Feszesítő gépi arckezeléssel

Nyomkodás, arctisztítás, arckezelések, kozmetikai arctisztító kezelés. A kezelés alapja a komedók eltávolítása, a gyulladások megszűntetése, a pórusok és a bőrfelszín kitisztítása. A bőr faggyútermelését mérsékeljük, a bőr zsíros fényét csillapítsuk, a bőrben a vízhiányt megszüntessük. A kezelést követően a bőr tisztábbá, puhává válhat. Anti-aging arctisztító kezelés bőrfeltöltő feszesítéssel. Bőr szerkezetét javító arckezelések. Hatóanyagokkal a bőr önregeneráló képességét segíti, szerkezetjavító hatással lehet. A ráncok mélységét csökkentheti a hatóanyagokban gazdag kezelés, a bőr hidratáltsága megnövekedik. A liposzómákban kapszulázott, magas hatékonyságú molekulák miatt, már a kezelés után akár szemmel láthatóan csökkenthető a ráncok mélysége! A bőr fiatalosabb, üdébb és feszesebb lehet, a bőr felszíne egyenletesebbé válhat. 

Forrás részletek: belico.hu

Ha már rég kinőttél a tini korszakból, de mégsem sikerült megszabadulnod teljesen a mitesszerektől!