Rólunk 


Szeretettel köszöntök minden látogatót az ART Kozmetika és Testkezelő Szépségszalon oldalon.

Bejelentkezés telefonon 06-30-387-10-10, nyitva tartás a bejelentkezések alapján van. 

Női kozmetika lévén, női vendégeinket várjuk.

Szalonomban, személyre szabott kezelésekkel várom vendégeimet. Túl a 40 éven már saját tapasztalataimat is kamatoztatni tudom ránckezelések során. A kozmetikai szalonban elsődlegesen BIO és High Tech kozmetikai alapanyagokkal dolgozom és szakképzett kozmetikai szakember vagyok.

Mindig is fontos volt és ma is az számomra a továbbképzés, főiskolai tanulmányaim óta is folyamatosan képzem magam, mert ebben a gyorsan fejlődő világban állandó megújulásra van szükség.

Kozmetikámban egyedülálló kezelésekkel, szolgáltatásokkal várom szépülni vágyó vendégeim. Szolgáltatásaim közül legtöbben a  bőröregedés késleltetését részesítik előnyben. 

A kozmetikai kezelések és a vendégek otthoni bőrápolását együtt kell kezelni, hogy a legjobb eredményt érhessük el. Ebben tanácsadással, a bőr kielemzésével tudok segíteni.

A kozmetikus szakmában törekszem a legújabb ismeretek és technikák elsajátítására. Berendezéseim folyamatosan fejlesztem szépségszalonomban, hogy mindig a legeredményesebb kozmetikai szolgáltatást tudjam nyújtani.FOGYASZTÓ KEZELÉSEK

BELICO

BELICO KOZMETIKUMOK. 100% bőrépítő bőrápolás a bio és a hightech találkozásában!

A legnatúrabb növényi összetevőket ötvözték a legmodernebb, bőr azonos hatóanyagokkal melyből egy extra hatékony, teljesen bőrbarát termékcsalád született.

A KOZMETIKUM LEGYEN:

  • Parabének nélküli
  • Mesterséges illatanyag, parfüm nélküli
  • Ásványi olajok, viaszok és szilikon olaj nélküli
  • PEG származékok nélküli
  • Állati eredetű anyagok nélküli

A BELICO kozmetikumok alapját kizárólag, a bőr működésének leginkább megfelelő, legértékesebb növényi olajok adják: a gránátalmamag olaj, ligetszépe olaj, jojoba olaj, makadámia olaj, karitévaj, szezám-olaj, hársvirág, édesgyökér, aloe vera, teafa olaj, tigrisfű, varázsdió, zöldtea, szőlő stb.


Ezeken kívül a bőr regeneráló, sejtmegújulást elősegítő folyamataihoz, a káros külső hatások közömbösítéséhez vitaminokra, s bőrbarát (természetes vagy akár biotechnológiai úton előállított) aktív és szállító hatóanyagokra van szükség.
Az egészséges, sejtszintű bőrmegújulást biztosítják a többrétegű liposzómák, nanoszómák, ceramidok, foszfolipidek, hialuronsav, allantoin, urea, panthenol, természetes E-vitamin, C-vitamin, A-vitamin stb.

A kozmetikai ipar leghatékonyabb, tudományosan is elismert és bőrbarát hatóanyagai, kimondottan magas koncentrációban (peptidek, hatóanyagok botox-szerű hatással, pigmentfolt halványító, hajszálér erősítő high-tech hatóanyagok).

Több mint "bio" és egészséges: Argireline®, Registril™, Syncoll®, Matrixyl 3000™, ReguSeb®, Evermat™, Biophytex®, Perfeline®, Ectoin, Madecassoside®, Renovage™, Defensil, Derma White®, Seboclear® stb.

A modern, egészségtudatos nők maximalisták a bőrápolásban. Sokan - a reklámok, marketing-kampányok hatására - úgy gondolják, hogy elég csupán egy "bio" terméket keresni. Pedig nem! Ez 30 év felett már nem elég! Ekkor már kiemelten fontos bőrünk egészsége, valamint a látványos és tartós eredmény, az életkorunkat meghazudtoló kisugárzás. Nos, éppen ez a tudatosság és a tökéletességre való törekvés jellemzi a BELICO DERMA CONCEPT termékeket!

Márka leírás forrása: https://belico.hu/Forrás: Belico honlap


RÁNCKEZELÉS

KOZMETIKA

FOGYASZTÓ KEZELÉSEK

TESTKEZELÉSEK


ANTI-AGING KEZELÉSEK

 

ANTI AGING KEZELÉSEK