ARCKEZELÉSEK

 BIODROGA KEZELÉSEK 

A német kozmetikai márkát 1939-ben Walter Friedmann alapította Baden-Badenben. Ma a márka termékei a világ több, mint 50 országában elérhetők.


A Biodroga termékek kiemelkedő hatékonyságú természetes anyagokból állnak, melyek a legmodernebb biotechnológiai eljárásokkal készülnek. A kínálatában professzionális arcápoló és testápoló készítményeket, valamint wellness termékeket is találunk.

A BIODROGA MD termékekhez speciális professzionális kezelések kerültek kifejlesztésre.

Számos olyan bőrproblémával találkozunk, mely átmenetet képez a bőrgyógyászat és a kozmetika között, és ezekre keresünk biztonságos, de kiemelkedően hatékony terméket és kezelést.

A BIODROGA MD többek között az alábbi problémákra ajánl kezeléseket:

  • érett bőr - anti-aging kezelések
  • pigmentproblémák
  • aknés, pattanásos, problémás bőr
  • extra érzékeny, szenzitív, alipikus, mindenre irritációval reagáló bőr
  • tág pórus, zsíros bőr
  • hegek, sérülések halványítása
  • dehidratált bőr
  • UV-károsodott bőr
  • plasztikai sebészeti vagy bőrgyógyászati beavatkozások előtt és után (megelőzi a hegesedést vagy felülfertőződést, gyorsítja a gyógyulást)
  • invazív kúrák kiegészítéseként (pl. AHA-savas hámlasztás, dermarolleres kezelés, mikrodermabrázió)

                                                                                        Forrás: Biodroga honlap -https://biodrogahungary.hu/

Kozmetika Pécel északi oldalán - Szépségszalon 06-30-387-10-10


❈ Kaviáros kezelés Luxus

GOLDEN CAVIAR - luxus kényeztetés a Kaszpi-tenger kincsével - 2017-ben új termékekkel!

Luxus a tengerből, amit kaviárkivonattal, értékes vitaminokkal és rózsaillattal tettünk teljessé. Tökéletesen gazdag arcápoló a legszélsőségesebb éghajlatra is. A kaviárkivonat bővelkedik értékes ásványi sókban, nyomelemekben és fehérjékben, serkenti a sejtanyagcserét és a bőr mikrokeringését.


 

❈ Növényi őssejtes arckezelés

A növényi őssejtek késleltetik az öregedés jeleit és megőrzik a bőr eredeti vitalitását és szépségét. Elérhető, hogy a hámréteg sejtjei ugyanolyan aktívan működnek, mint a fiatal bőr sejtjei. Az őssejt olyan genetikai faktorokat tartalmaz amik a sejtek önmegújító képességét segítik elő. A növényiőssejtes kezelés során a bőr képes regenerálódni, akár az idős ember bőrében található őssejtek is visszanyerik a sejtképző képességüket.Couperosa arckezelés

Biodroga Anti-redness - megoldás a rosacea ellen és a couperose kezelésében

A BIODROGA MD rosacea elleni orvos-kozmetikai termékei kifejezetten erre a problémára lettek kifejlesztve. Rendszeres használatukkal láthatóan csökkenthetők a vörösesség tünetei; az erek fala megerősödik és a bőr védelmi rendszere normalizálódik.

❈ Expressz arckezelés

-Gyors enzimes bőrradírozás

-Maszk

-Krémezés


Hidratáló, tápláló arckezelés

Ez az egyedülálló kezelés hidratáló és frissítő hatást biztosít a nedvességhiányos bőr számára. A kék orchideák értékes kivonatával ellátott maszk és a rendkívül hatékony nedvességkomplex azonnal frissíti a szomjas bőrt, a hidratálással és megvédi a nedvességvesztéstől. A száraz bőr észrevehetően csökken, a bőr tónusa, megerősödik.


NÖVÉNYI ŐSSEJTES ARCKEZELÉS