ALAKFORMÁLÁS

CELLULIT MASSZÁZS

THALION EXPRESS SLIMMING

Fogyasztó masszázs

10.000 FT

THALION EXPRESS SLIMMING

Gyöngyökkel

30 perc

Kettős hatású termék: testradírozás és narancsbőr kisimítása egyben. Célzottan a has, csípő és fenékterületén végzett élénkítő és mélyen ható masszázsnak köszönhetően a karcsúsító aktív hatóanyagok teljesen felszívódnak. 30 perces Karcsúsító testkezelés célzottan a has-fenék-derék területekre

1 ALKALOM Has, Fenék, Combok egyben (30perc)

Gyöngy masszázs - Has, csípő és fenék területén végzett élénkítő és mélyen ható masszázsnak köszönhetően a karcsúsító aktív hatóanyagok teljesen felszívódnak. Kezelés után sem zuhanyzás, sem leöblítés nem szükséges. 

A kezelés lezárásaként krém hasra és a lábakra.

Az új Célzott Narancsbőr Elleni koncentrátum csökkenti a legmakacsabb narancsbőr tüneteit is. Algoslim®, az exkluzív szabadalmazott aktív hatóanyag tengeri AHA-val és koffeinnel társítva komplett hatást nyújt mindhárom típusú narancsbőr ellen: megelőzi a zsírlerakódást és csökkenti a zsírsejteket. Rózsaszín krém-zselé állaga gyorsan felszívódik. Napról napra a cellulit kisimul, a bőr feszesebb, a sziluett újraformált.

ELŐNYÖK:

 • Küzd mindhárom típusú narancsbőr ellen: zsíros, ödémás, rostos cellulit ,
 • Rózsaszín krém-zselé állaga gyorsan felszívódik, megkönnyítve az öltözködést,
 • Napról napra a cellulit kisimul, a bőr feszesebb, a sziluett újraformált.

FŐBB HATÓANYAGOK: Algoslim (Thalion szabadalom), koffein, égertövis, escin, Ulva Lactuca zöld alga, Fucus barna alga, mentol

FORRÁS: https://www.thalion.hu/termek/thalisvelt/cellulite_control/thv365
-HATÓANYAGOS MASSZÁZS
-BEFEJEZŐ KRÉMEZÉS

TESTTEKERCSELÉS

ALGÁS PAKOLÁSSAL

Test tekercselése

Feszesít, fogyaszt

7.000 FT

A test körvonalából alkalmanként akár 1-3 cm csökkenés is elérhető, úgy, hogy a speciális fásli és Alga pakolás hatására a szövetek tömörülnek, mialatt a zsír és vízháztartás átalakul.

HETI 1X 

 • ALAKFORMÁLÓ PAKOLÁS

 • 1 alkalom egész test, mell alatt és boka között szövet fáslival vagy Fólia csomagolás
 • Koncentrált Laminaria és Fucus alga. Stimulálja az anyagcserét és aktiválja a zsírégetést. Az algák és a tengeri hatóanyagok magas koncentrációja a méreganyagok és a toxinok eltávolítását célozza meg.

-PAKOLÁS

-BEFEJEZŐ KRÉMEZÉS


Alakformáló pakolás

1. Karcsúsít

2. Méregtelenít

3. Feszesít

Alakformáló pakolás

7000 FT

Focus Vesiculosus- barna Algával

1. Karcsúsít 2. Méregtelenít 3. Feszesít

Magas koncentrációban algák és tengeri kivonatok, elindítják a karcsúsodást és a méregtelenítést. 

MÉREGTELENÍTŐ, FOGYASZTÓ kezelés

 • 1 alkalom egész test, mell alatt és boka között szövet fáslival vagy Fólia csomagolás
 • Koncentrált Laminaria és Fucus alga. Stimulálja az anyagcserét és aktiválja a zsírégetést. Az algák és a tengeri hatóanyagok magas koncentrációja a méreganyagok és a toxinok eltávolítását célozza meg.
 • Krémezés: Az extra-hatékony alakformáló Laminaria digitata barna alga vízvisszatartás elleni hatóanyagokkal kombinálva megelőzi a cellulit megjelenését, átformálja a testet és harmonizálja a test körvonalát.

  Előnyök

  • Mindenféle zsírlerakódás ellen harcol,
  • Gazdag célzott vízvisszatartás elleni hatóanyagokban (vízvisszatartás a nők 2/3-át érinti),
  • Méregteleníti a szöveteket, javítja a bőr minőségét és harmonizálja a test körvonalát.
  • FŐBB HATÓANYAGOK: Laminaria Digitata barna alga, koffein, Fucus Vesiculosus barna alga, Escin, Árnika, Centella asiatica Crithmum Maritimum cápakapor, kókuszvaj, karitéva
  • FORRÁS: //www.thalion.hu/termek/thalisvelt/anti_water_contouring_cream/thv369
 • Ez a komplex hatású testápoló speciális alakformáló és méregtelenítő céllal lett kifejlesztve.

-PAKOLÁS

-BEFEJEZŐ KRÉMEZÉS

HÁRMAS HATÁSÚ PAKOLÁS

Karcsúsít, feszesít, ásványi anyagokkal tölt fel


HÁRMAS HATÁSÚ PAKOLÁS

5.000 FT / TESTRÉSZ

KARCSÚSÍTÓ KEZELÉS

Karcsúsít, feszesít, ásványi anyagokkal tölt fel

Az algakomplex keveréke miatt, mely mikronizált, így könnyen felszívódik. Nyomelemekben- különösen jódban, vasban, kalciumban, magnéziumban, káliumban- gazdag. A pakolás ásványpótló, és fogyasztó, feszesítő hatásokkal is bír. Thalion 3- Action Pack- Hármas hatású pakolás

 • 1 ALKALOM csak Has vagy csak fenék vagy csak combok (40-60 perc)

Pakolás - 3 in 1 pakolás: karcsúsít, feszesít és ásványi anyaggal tölt fel. Laminaria, Spirulina, és Lithotamnium algák és a Thalasso Oligo jótékony hatásait egyesíti. A kezelés lezárásaként feszesítő krém vagy zsírégető krém hasra és a lábakra.

KRÉMEZÉS:

Ez a komplex hatású testápoló speciális alakformáló és méregtelenítő céllal lett kifejlesztve.

Az extra-hatékony alakformáló Laminaria digitata barna alga vízvisszatartás elleni hatóanyagokkal kombinálva megelőzi a cellulit megjelenését, átformálja a testet és harmonizálja a test körvonalát.

Előnyök

 • Mindenféle zsírlerakódás ellen harcol,
 • Gazdag célzott vízvisszatartás elleni hatóanyagokban (vízvisszatartás a nők 2/3-át érinti),
 • Méregteleníti a szöveteket, javítja a bőr minőségét és harmonizálja a test körvonalát.
 • FŐBB HATÓANYAGOK: Laminaria Digitata barna alga, koffein, Fucus Vesiculosus barna alga, Escin, Árnika, Centella asiatica Crithmum Maritimum cápakapor, kókuszvaj, karitévaj
  TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRÉSE
 • FORRÁS: https://www.thalion.hu/termek/thalisvelt/anti_water_contouring_cream/thv369

-PAKOLÁS

-KRÉMEZÉS


Testkezelések

Fogyasztás hatóanyagokkal

Fogyasztás gépekkel és hatóanyagokkal

Alakformáló szalon 17 kerület közelében Pécelen

Családias környezetben csak nőknek szóló kezelésekkel, magas minőségű termékekkel.


Thalion

THALION ÉS AZ IROISE

A franciaországi Bretagne-ban, az Iroise tenger partján található a Thalion kozmetikai laboratórium. Az algák szakértőjeként ismert cég több mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon és a tengerben élő algák kitermelésével és feldolgozásával. Ez az egyedülálló módszer lehetővé teszi, hogy az értékes algák megőrizzék eredeti minőségüket, s hogy új formulába zárva szállítsák a szépség és a jólét elixírjét. A természetes egyensúlyban működő tengeri ökoszisztéma olyan bőkezű édenkert, mely az élet keletkezésének emlékeit őrzi. Rengeteg különleges életforma otthona, egy igazi terápiás csoda, ahol az algák magukba gyűjtik a tengervíz gazdag tápláló elemeit, hogy rendkívüli tulajdonságú hatóanyagokat hozzanak létre. A THALION termékek és kezelések arra az évezredes szimbiózisra épülnek, mely az élővilág és a tenger között az élet keletkezésének hajnalától a mai napig változatlanul fennállnak. Az emberi vérplazmához hasonló összetételű tengervíz mellett a tengeri növények, az algák a szépség és a wellness érzés valódi forrását jelentik.

Az Egyedülálló Thalion Szakértelem És Magas Minőség

A Thalion algalelőhelyei a franciaországi Bretagne-ban, az Iroise tenger partján találhatóak, egy UNESCO-által védett biorezervátumban.

Az algákat a tengerből való betakarításuk után nedves környezetben, az élő sejtek működését megőrizve szállítják a telephelyre és a begyűjtéstől számított 24 órán belül feldolgozzák.

Az eredmény: tiszta, friss algakivonat a legértékesebb alkotórészekkel. THALION egyedi szakértelmének egyik titka, hogy az algákat a tengerből való betakarításától egészen a termékek végleges előállításáig minden fázist a legnagyobb körültekintéssel és szakmai tapasztalattal végzi.

A THALION Laboratórium így a leggazdagabb választékban és a leghatékonyabb tengeri aktív hatóanyagokat kifejlesztve biztosítja a termékek magas minőségét.

Thalion, A Fenntartható Fejlődés Képviselője

A tengeri ökoszisztéma egyensúlyának fenntartása nagy kihívás. A THALION minden nap elkötelezi magát a fenntartható fejlődés és a tenger által nyújtott természeti forrás ökológiailag megfelelő felhasználása mellett.

A THALION a tengeri biodiverzivitást tiszteletben tartva szigorú feltételeknek megfelelve minden algafajtánál betartja a kitermelhető mennyiséget, így biztosítva az ökológiai folytonosságot, a magas minőséget és minden termék visszakövetését az előállítás valamennyi fázisában.

Az algakitermelés folyamatában bevezetett új szabályok ennek megfelelően lettek kialakítva:

 • Az algafajták kiválasztása még nagyobb körültekintéssel történik
 • Olyan algabetakarítási módszerek alkalmazása, mely lehetővé teszi, hogy az algák újra növekedjenek
 • Algabetakarítási területek pihentetése
 • Az algabetakarítási időszakok optimalizálása az időjárási viszonyoknak és az évszakoknak megfelelően

A Thalion minőségi és visszakövetési garanciát biztosít az algák tengerből való betakarításától egészen a termékek végleges előállításáig minden fázisban. Ezzel biztosítva a folyamatosan megbízható magas minőséget. Forrás: https://www.thalion.hu/rolunk

Thalion Testkezelések

ELLENJAVALLATOK

THALION 

BEFEJEZŐ KRÉMEK 

HAS KEZELÉS


STOMACH & WAIST RESHAPER

KARCSÚSÍTÓ KONCENTRÁTUM HAS és DERÉKTÁJRA

KARCSÚSÍTÓ KONCENTRÁTUM HAS és DERÉKTÁJRA Vadonatúj fejlesztés az alakformálásban! Karcsúsítás - feszesítés- remineralizálás természetes tengeri hatóanyagokkal! Innováció: tengeri Magnézium használata, mely segít a stresszhatások elleni küzdelemben, amely közvetlen oka a hasi zsírlerakódás kialakulásában!

ELŐNYÖK:

 • Ez a gyorsan felszívódó tengeri hidrogél küzd a nemkívánatos hason és deréktájon lerakódó zsírpárnák és a feszesség elvesztése ellen.
 • ALGOSLIM®, az új szabadalmazott aktív hatóanyag tengeri Magnéziummal, koffeinnel és karnitinnel társítva hatékonyan célozza a zsírlerakódást és feszesíti a bőrt.
 • Teljesen innovatív karcsúsító-feszesítő koncepció, mely átformálja a has és a derék vonalát és kisimítja, feszesíti a bőrt. A tengeri Magnézium olyan speciális hatóanyag, mely segít kis napi adatokkal a hasi túlsúlyért felelős stresszhatások leküzdésében.
 • A karcsúsító koncentrátum használatával napról napra a has és derék formásabb, feszesebb, körvonala élesebb. Mindenkinek, aki lapos és feszes hasat szeretne!
 • Főbb hatóanyagok: ALGOSLIM® szabadalmazott aktív hatóanyag, koffein, karnatin, tengeri Magnézium olaj, soja glycoprotein Forrás: https://www.thalion.hu/termek/thalisvelt/stomach_waist_reshaper/thv346

THALION

BEFEJEZŐ KRÉMEK 

Alakformáló - drenázs testápoló

ANTI-WATER CONTOURING CREAM


Ez a komplex hatású testápoló speciális alakformáló és méregtelenítő céllal lett kifejlesztve.

Az extra-hatékony alakformáló Laminaria digitata barna alga vízvisszatartás elleni hatóanyagokkal kombinálva megelőzi a cellulit megjelenését, átformálja a testet és harmonizálja a test körvonalát.

Előnyök

 • Mindenféle zsírlerakódás ellen harcol,
 • Gazdag célzott vízvisszatartás elleni hatóanyagokban (vízvisszatartás a nők 2/3-át érinti),
 • Méregteleníti a szöveteket, javítja a bőr minőségét és harmonizálja a test körvonalát.
 • FŐBB HATÓANYAGOK: Laminaria Digitata barna alga, koffein, Fucus Vesiculosus barna alga, Escin, Árnika, Centella asiatica Crithmum Maritimum cápakapor, kókuszvaj, karitévaj
  TOVÁBBI INFORMÁCIÓ KÉRÉSE
 • FORRÁS: https://www.thalion.hu/termek/thalisvelt/anti_water_contouring_cream/thv369


CELLULITE CONTROL
Célzott narancsbőr elleni koncentrátum


Az új Célzott Narancsbőr Elleni koncentrátum csökkenti a legmakacsabb narancsbőr tüneteit is. Algoslim®, az exkluzív szabadalmazott aktív hatóanyag tengeri AHA-val és koffeinnel társítva komplett hatást nyújt mindhárom típusú narancsbőr ellen: megelőzi a zsírlerakódást és csökkenti a zsírsejteket. Rózsaszín krém-zselé állaga gyorsan felszívódik. Napról napra a cellulit kisimul, a bőr feszesebb, a sziluett újraformált.

ELŐNYÖK:

 • Küzd mindhárom típusú narancsbőr ellen: zsíros, ödémás, rostos cellulit ,
 • Rózsaszín krém-zselé állaga gyorsan felszívódik, megkönnyítve az öltözködést,
 • Napról napra a cellulit kisimul, a bőr feszesebb, a sziluett újraformált.

FŐBB HATÓANYAGOK: Algoslim (Thalion szabadalom), koffein, égertövis, escin, Ulva Lactuca zöld alga, Fucus barna alga, mentol

FORRÁS: https://www.thalion.hu/termek/thalisvelt/cellulite_control/thv365

TURBO SCULPTOR PACK

Alakformáló & feszesítő aktiváror tengeri szilíciummal


Tengeri szilícium és további magas hatékonyságú tengeri összetevőknek köszönhetően ez a hűs gél állagú aktivátor kettős hatást fejt ki: használható otthoni alakformáló testpakolásként és testfeszesítő szérumként is. Az éjszaka során felszabaduló hatóanyagok 24 órás alakformáló hatást fejtenek ki. A zsírlerakódás napról napra csökken,a sziluett átformált.

ELŐNYÖK:

 • Új, kettős hatású hatóanyag összetétel: alakformálás & feszesítés,
 • Ideális 2 algás testpakolás között: remineralizálásra és a hatás fokozására,
 • Az aktív hatóanyagok folyamatosan szabadulnak fel az éjszaka folyamán,
 • Könnyen használható hűsítő gél textúra frissítő illattal,
 • Napról napra a zsírlerakódás csökken, a sziluett átformált.

FŐBB HATÓANYAGOK: Tengeri szilícium, Laminaria Digitata barna alga, koffein, égertövis, escin, Ulva Lactuca zöld alga, cápakapor

FORRÁS: https://www.thalion.hu/termek/thalisvelt/turbo_sculptor_pack/thv367