TESTKEZELÉSEK

Has kezelések

Thalion 3- Action Pack- Hármas hatású  karcsúsító pakolás

Ez a mikronizált hármas hatású por összegyűjti a Laminaria, Spirulina, és Lithotamnium algák és a Thalasso Oligo jótékony hatásaitElőnyök 3 in 1 pakolás: karcsúsít, feszesít és ásványi anyaggal tölt fel. A pakolás magas hatékonyságú a található benne különleges tengeri algakomplex keverék, mely mikronizált formájú, így könnyen felszívódik és lehetővé teszi a hatóanyagainak azonnali felszabadítását. Nyomelemekben- gazdag : jódban, vasban, kalciumban, magnéziumban, káliumban

Thalion EXPRESS SLIMMING Karcsúsító masszázs


Kettős hatású termék: testradírozás és narancsbőr kisimítása egyben. Célzottan a has, csípő és fenékterületén végzett élénkítő és mélyen ható masszázsnak köszönhetően a karcsúsító aktív hatóanyagok teljesen felszívódnak. Kezelés után sem zuhanyzás, sem leöblítés nem szükséges. A kezelés lezárásaként krémezés hasra és a lábakra. EXPRESS SLIMMING 30 perces Karcsúsító testkezelés célzottan a has-fenék-derék területekre. Express Slimming karcsúsító kezelés: all-in-one, többszörös hatékonyságú kezelés azonnali látható hatással 30 perc alatt!


Thalion Algás  Alakformáló pakolás

Fogyasztás, méregtelenítés testkezelés

Fogyasztó testkezelés, Méregtelenítő testkezelés. Az algák és a tengeri kivonatok magas koncentrációja a méreganyagok elhalványulását és eltávolítását eredményezi.

Ultrahangos zsírbontás

Az ultrahang hatására magas nyomású légbuborékok keletkeznek a zsírsejtek körül, melyek amint elérik a zsírsejtek falát, azonnal szétrobbantják azokat. A szétrobbantott zsírsejtek bekerülnek a nyirokkeringésbe majd a véráramba, és természetes módon távoznak az emberi szervezetből. A kezelés során akár alkalmanként 1-2 centiméter is leolvadhat a problémás testrészről.Testtekercselés

Alakformáló pakolással

Az ALGÁS FÁSLIZÓ MÓDSZERREL onnan fogyhatunk le, ahonnan szeretnénk! A combról, a hasról és a fenékről.

A tekercselés a petyhüdt bőrrészek kezelésére, a terhességi csíkok és cellulit enyhítésére is ideális.
A tekercselést megelőző ultrahangos zsírbontás vagy gépi ingeráramos zsírbontás növeli a kezelés hatékonyságát, fellazítja zsírt, kitágítja a pórusokat, ezáltal elősegíti a hatóanyagok könnyebb beszívódását is.

Az algás testtekercseléssel, fáslizással a bőr rugalmasabb és feszesebb lesz. 


Ingeráramos izomstimuláló


Gépi kezelés: Formálódik a test eközben meg sem kell mozdulni, ez már elérhető kívánság: a bőrre helyezett tappancsok elektromos impulzusokat közvetítenek az izmok felé, így azok ritmikusan összehúzódnak. A test összképe tónusosabb, formásabb lesz, a fogyás és formálódás játszva történik.