Hidratáló arckezelések

HIDRATÁLÓ ARCKEZELÉS


A HYDRO ENERGY innovatív aktív formulákkal összeállított BELICO arcprogram a fáradt, fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrök intenzív mélyhidratáló kozmetikai arckezelése. Növeli az állandóan szomjazó bőr nedvességmegkötő képességét, pótolja a bőrben az elveszett nedvességet.

Hidratáló arckezelés

Hidratáló arckezelés

Mélyhidratálás

A mélyrétegi vízhiányos bőrök mélyhidratáló arckezelése.

Fakó, száraz, húzódik a bőröd?

Növeli a szomjazó bőr nedvességmegkötő képességét, pótolja a bőrben az elveszett nedvességet.

A többrétegű hidratáló hatásból adódóan egyenletesebbé válik a bőrfelszín, javítja a bőr textúráját.

Érdemes kúraszerűen alkalmazni, ezáltal megszüntetheti a bőrhámlást, a bőrnek azonnali feltöltődést, egészséges, üde színt biztosít.Forrás: Belico, https://belico.hu/

60- 90′

Mélyhidratálás újgenerációs NMF formulával 30+

A fiatalos, egészséges kisugárzású bőr titka nagyon egyszerű: időben elkezdett mélyhidratáló bőrápolás a mindennapokban. A HYDRO ENERGY innovatív aktív formulákkal összeállított BELICO arcprogram a fáradt, fakó felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrök intenzív mélyhidratáló kozmetikai arckezelése. Növeli az állandóan szomjazó bőr nedvességmegkötő képességét, pótolja a bőrben az elveszett nedvességet. A többrétegű hidratáló hatásból adódóan egyenletesebbé válik a bőrfelszín, javítja a bőr textúráját. A nagy dózisú nedvességmegkötő faktorok a bőrnek azonnali feltöltődést, egészséges, fiatalos ragyogást kölcsönöznek.

Egy arckezelés is nagyon látványos, azonban ajánlott 4-6 alkalmas kúrában (az epidermisz teljes megújulásának ciklusát lefedve) heti gyakorisággal igénybe venni.

Az arckezelés speciális szemkörnyék programot és arc-nyak-dekoltázs masszázst is tartalmaz.Forrás: Belico, https://belico.hu/

Kezelés:

- gyengéd, bőrfrissítő bőrhámlasztás

- frissítő tonik hyaluronsavval
- vitaminos bőrfeszesítő, ránckezelő peptides szemkörnyék pakolás

- szérumok ultrahanggal
- hidratáló anyagokban, antioxidánsokban, vitaminokban gazdag bőrvédő pakolás arcra, nyakra és a dekoltázsra
- oligopeptides masszázs
- hidratáló, feszesítő maszk

-záró krémezés