Luxus arckezelés

Luxus arckezelések

Luxus kezelés bőr szerkezet javító arckezelés

A bőr önregeneráló képességét támogatja, szerkezetjavító hatással van.

luxus arckezelés

60-100′perc

A ráncok mélységét csökkenti a kezelés, a bőr hidratáltsága megnövekedik. A liposzómába és ceramidba kapszulázott, nagy hatékonyságú hialuronsav molekulák hatására, már 3 órával a használat után akár 40 százalékkal csökkenthető a ráncok mélysége! A bőr szemmel fiatalosabb, üdébb és feszesebb lehet, a bőr felszíne egyenletesebb.

A növényi őssejtes bőrmegújító kezelés hatóanyagai:

  • A carnosine-liposzóma feszesítheti a kollagénrostokat. A tripeptidek serkenthetik a kollagéntermelődést, a FEC-liposzómák pedig a bőr mikrokeringését javítják. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek. A látvány azonnali, a hatás hosszan tartó!
  • Speciális, kollagénszintézist támogató peptidek. Használatukkal a bőr feszesebb lesz, a ráncok mélysége jelentősen csökken. Mellette az árpa-kivonat és a rutin gátolják az öregedésért felelős szabadgyökök képződését. A bőr regenerációs képessége javul, kinézete fiatalosabb lesz.
  • A hialuronsav tartósan fokozza a bőr nedvességtartalmát és revitalizáló hatásúak. Segítségükkel javul a bőr hidratáltsága és feszessége. Nagy koncentrációjú, fagyasztva szárított, eredeti tengeri iringó őssejteket tartalmaz (nem kivonat!). A fagyasztva szárításnak köszönhetően értékes hatóanyagai könnyebben felszívódnak a bőrben, fokozottabb a biohasznosulása. Az itt alkalmazott őssejteket szabadalmaztatott, biotechnológiai szempontból nagyon körülményes eljárással nyerik, nagyon magas tisztaságúak és kiemelkedő hatékonyságúak.Az őssejtek hatását szinergikusan erősíti a nagy koncentrációjú Syn®-Ake. Ez egy gyors és intenzív hatású aktív hatóanyag a mimikai ráncok ellen. Vizsgálatok alapján kimutatták, hogy 28 nap alatt 52%-kal csökkentik a mimikai ráncokat. A Syn®-Ake 2006-ban Swiss Technology Award díjat kapott!

A liposzómába és ceramidba kapszulázott, nagy hatékonyságú hialuronsav molekulák hatására, már 3 órával a használat után, akár 40 százalékkal csökkenthető a ráncok mélysége! A liposzómába zárt, egy nagyon ritka svájci almafajtából származó növényi őssejtek javítják a bőr szerkezetét.

60-100′perc

Luxus arckezelés feszesítéssel

Kimondottan a 40 év feletti igényes, érett nő exkluzív feszesítő, kényeztető programja. Mimikai ráncokra.

Fantasztikus lifting hatású hatóanyag bomba!

Plasztikai sebészeti beavatkozás nélküli alternatívát kínálunk a mimikai ráncok hatékony eltűntetésére, illetve a ráncok mélységének csökkentésére, a bőr fiatalságának,feszes tónusának megőrzésére!"Feszesítő, anti-aging koktélunk" titka: Carnosine liposzómák = liposzómákba kapszulázott peptidek, melyek elősegítik a kollagénrostok rugalmasságának megőrzését, csökkentik a mimikai ráncok mélységét.Hatása a botoxhoz hasonló, de maximálisan bőrbarát hatóanyag, káros mellékhatások nélkül. Ezen kívül a koktél a kozmetikai ipar leghatékonyabb nedvességpótló és bőrpuhító hatóanyagait tartalmazza, egy vitamin komplexet, a legfontosabb bőrvédő vitaminok nagy koncentrációjával.A ragyogó tekintetért, a szemkörnyék megfiatalodásáért a szemkörnyék pakolásunk felelős. Benne L-carnitin, koffein, sejtaktivitást, kollagénszintézist javító matrixpeptidek, hialuronsav és a nélkülözhetetlen bőrvédő vitaminok: E, A és C-vitamin.

Relaxáló masszázsunk alapja a lifting hatású registrilben és egy feszesítő liposzóma komplexben gazdag édesnarancs illatú emulzió.

Prémium kényeztető kezelésünk visszafordítja bőrén az idő kerekét. Látványos feszesítő hatása mellett, csökkenti a ráncok, szarkalábak mélységét, lassítja az öregedési folyamatokat, újraformálja az arc kontúrját!

Forrás: https://belico.hu