Belico Szemkörnyék ránctalanítás

PEPTIDES FESZESÍTŐ SZEMKEZELÉS

Hialuronsavas, peptides feszesítő szemkörnyék program duzzadt, karikás szemkörnyékre, megereszkedett szemhéjra.
Feszesítő, bőrtömörítő hatású kényeztető program. Javítja a kötőszövet állapotát, csökkenti a szemkörnyéki zsírpárnákat, duzzadt könnyzacskókat. Érezhetően javít a megereszkedett szemhéj petyhüdtségén. Mikrokeringést serkentő hatásánál fogva, segíti a szemkörnyékén lerakódott salakanyagok eltávozását, halványítja a sötét karikákat.

BOTOXSZERŰ FESZESÍTŐ SZEMKEZELÉS

Mélyrétegű HIDRATÁLÁSSAL, RÁNCTALANÍTÁSSAL, szemkörnyék KEZELÉS, botoxszerű feszesítéssel.
Sejtaktivitást fokozó, sejtmegújulást, kollagénszintézist aktiváló kezelés. A sejtmegújulást, sejtaktivitást szabályozó hatóanyag a  Matrixyl™ 3000 javítja a vékony szemkörnyéken a  bőr tónusát, csökkenti a kialakult ráncokat. Botoxszerű feszesítő hatóanyagának (Argireline®) köszönhetően blokkolja a mimikai ráncokat, ellazítja a fibrobraszt hálót.

NÖVÉNYI ŐSSEJTES SZEMKEZELÉS

Növényi őssejtes, hialuronsavas revitalizáló szemkörnyék program az érzékeny, dehidratált, viszkető, húzódó bőrökre.
Nagyon intenzív hidratáló, bőszerkezetjavító ránctalanító szemkörnyék kezelés. Exkluzív, modern, látványos hatóanyagai segítik az epidermális sejtek megújulását, stimulálják és védik a sejtközti mátrixot, ezáltal biztosítják az olyan sejtek túlélését és szaporodását, amik a fiatalos szép bőrért felelősek. Már 3 órával a kezelés után, akár 40%-kal csökkenthető a ráncok mélysége. FORRÁS:https://belico.hu/